Header Ads Widget

Ειδήσεις

6/recent/ticker-posts

Νίκος Ταγαράς: «Τα παιδιά μας αξίζουν να έχουν όλα τα εφόδια» – Παράδοση υλικού σε 7 σχολικές μονάδες

 


Η 3η διαδοχική παράδοση σχολικού υλικού σε εκπαιδευτικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Κορινθίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, με πρωτοβουλία του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκου Ταγαρά.
Ειδικότερα, παραδόθηκε σχολικό υλικό στις εξής 7 σχολικές μονάδες: στο Νηπιαγωγείο Ροζενών, στο Δημοτικό Δερβενίου, στο Δημοτικό Καμαρίου, στο Δημοτικό Πύργου, στο 1ο Γυμνάσιο Ξυλοκάστρου, στο Λύκειο Δερβενίου και στο Λύκειο Ξυλοκάστρου.
Το σχολικό υλικό αφορά σε θρανία, καθίσματα, πίνακες, εκπαιδευτικό υλικό–επιμορφωτικά παιχνίδια, αναπηρικό αμαξίδιο καθώς και το αντίστοιχο ειδικό θρανίο.
Ο Νίκος Ταγαράς δήλωσε:
«Οι φετινές συνθήκες με την πανδημία του κορωνοϊού είναι για όλους μας πρωτόγνωρες. Ωστόσο, τα παιδιά μας, όταν με το καλό επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες, που είναι και το φυσικό τους περιβάλλον, αξίζουν και πρέπει να έχουν όλα τα εφόδια.
Μετά την αναγκαστική -λόγω των συνθηκών τηλε-εκπαίδευση- θέλουμε να μπουν σε ένα ελκυστικό σχολείο που τους περιμένει».
Σημειώνεται ότι οι προηγούμενες παραδόσεις σχολικού υλικού, με πρωτοβουλία του κ. Ταγαρά, έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2020 και τον Φεβρουάριο του 2021.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια